Volgt

Holaa_facebook_C-banner_4Deze tentoonstelling heeft als thema reizen. Reizen door de geest en reizen door bergachtige landschappen. De twee exposanten zijn Rob Blok en Lisette Frimannslund.

Opening 8 juni tijdens Hoogtij / Holaa! vanaf 19:00 – 23:00

za 9 juni van 13:00 – 17:00 te bezichtigen

zo 10 juni van 13:00 – 17:00 te bezichtigen

Rob Blok

In de aquarellen van Rob Blok, daar gebeurt, bij een eerste oppervlakkige blik, helemaal niets. Onmiskenbaar een leerling van Frans van der Steen. Toeval heeft hier niets te maken met een notie als ’random’, maar is dat wat je toe-valt. Je ervaart een zelfde leegte in je eigen gemoed, die weer ruimte geeft.

Lisette Frimannslund

Altijd dezelfde route – altijd dezelfde berg. Walking up my Mountain is een nieuwe reeks werken op papier gebaseerd op, en geïnspireerd door de berg Lyderhorn; en de mix van nieuwe ideeën en oude herinneringen die deze wandeling altijd weer oproept.